body•LIFE: Innovatie Award 2018FitParck

FitParck staat voor 'buitensporten bij jou in de buurt'.

Wind door je haren, tjilpende vogels. Je krijgt het er gratis bij als je met FitParck naar buiten gaat. Een grote groep sporters zoekt deze manier van sporten. Sport niet alleen gericht op prestaties en je helemaal in het zweet werken, maar juist ook sociaal contact en 'lekker actief zijn'. 

Bij FitParck kiest de sporter uit tientallen verschillende activiteiten in zijn eigen regio. Fit worden en blijven is nog nooit zo leuk en toegankelijk geweest.

Het FitParck-concept
Sporten is de afgelopen jaren verder naar buiten verschoven. Initiatieven als Bootcamp hebben hierin een grote rol gespeeld. Maar dit is toch vaak op prestatie gericht, terwijl veel sporters vooral 'lekker samen willen bewegen'. FitParck is een succes omdat de doelgroep zich in ons herkent. Hierop is het aanbod en onze manier van werken afgestemd. Er zijn op veel momenten verschillende soorten lessen, er wordt op meerdere locaties gesport en het is betaalbaar. Bij FitParck sport je onbeperkt voor minder dan twintig euro per maand.

FitParck richt zich op de 'sociale sporter'. Hier zijn de trainingen op ingericht. Dit vraagt wel iets extra's van de instructeurs. Je verzorgt ook de sociale kant van de trainingen. De doelgroep komt ook voor een gezellig praatje en af en toe een 'arm om de schouder'. Het sociale aspect is heel belangrijk, daarin zit het onderscheid van FitParck.

Een grote meerwaarde van FitParck is de online toegankelijkheid. Via de website en de app regelt de sporter veel zelf. Hij vindt er eenvoudig het rooster, schrijft zich in voor lessen en communiceert er met de instructeur. Zo is FitParck altijd bij de hand. 
STEM

Het stemmen is afgelopen voor deze award


Dank u wel voor uw interesse
FitParck 86091  FitParck 86090  FitParck 86089  
Vind je dat FitParck moet winnen? Klik hier om te stemmen.